Jó-e falni?

Ebben a blogban - főleg budapesti - vendéglátó egységekben szerzett tapasztalatokat osztok meg az érdeklődőkkel. Hol jókat, hol kevésbé jókat...

Friss topikok

Címkék

amerikai (1) belváros (23) bio (3) Cegléd (1) étterem (40) Gödöllő (1) Győr (2) hal (1) hambi (13) házi finomság (5) Hévíz (7) kávézó (7) Kecskemét (1) kerthelyiség (21) Keszthely (1) Kőbánya (8) olasz (14) pizza (14) süti (9) szendvics (14) teázó (1) thai (2) vega (2) Címkefelhő

2014. október - Pizza Castello Pizzéria és Étterem/kerthelyiség

2014.11.19. 22:25 Befaló

Az egyik szép októberi hétvégén ismét a Pizza Castello felé gurultunk, no bevallom, már nem teljesen véletlenül. Ki tudja, meddig lesz még szép idő, a csodálatos októberi vénasszonyok nyarának minden percét ki kell használni szabadtéri programokra! Gondoltuk, akkor még így (talán) utoljára magunkhoz veszünk egy-egy finom pizzát némi sör kíséretében.

A választott italt már elkotyogtam, de amúgy sem okoznék túl nagy meglepetést ...

.. sört ittunk. Egy korsóval, és egy pohárral. Szerencsére most semmi baj nem volt a nedűvel, finom volt, hűsített is kellőképpen. A pizzák kiválasztása is könnyen ment, mert pl. én már az odafelé vezető úton tudtam, melyik lesz...

... mindenhol szeretem megkóstolni a Négysajtos pizzát. Egyrészt azért, mert nem telít el annyira, mintha valami jó kis szalonnás, vagy akár egy sonkás verziót ennék, másrészt pedig sokat elmond egy helyről, mit takar a 4 féle sajt. Sajnos itt sem volt az étlapon feltüntetve, hogy milyen sajtokra számíthatok, így némiképp lutri volt a dolog, de végül nem csalódtam. Ha minden igaz, volt rajta parmezán, valami füstölt sajt,és talán mozzarella, illetve valami trappista szerű egyszerű sajt (bár az utóbbi kettőre nem esküdnék meg). A lényeg, hogy finom volt!!

A másik választás a Parma volt, ami nem okozott meglepetést, mert óriás verzióját már kóstoltuk: ezúttal is teljesen rendben volt, a párom elkezdte meghagyni a szélét, hogy biztosan leférjen, de a végére nem maradt egy morzsa se, olyan jól sikerült!!!

Többször összegeztem már a Castello-ban szerzett élményt, és most sem tudok mást írni, a kaja jó volt, a kiszolgálás barátságos, a hely kellemes, csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek.

--------------------------------------------------------------------------------

Cím: 1155 Budapest, Darnó utca 3.

web

--------------------------------------------------------------------------------

Szólj hozzá!

Címkék: olasz étterem pizza kerthelyiség

A bejegyzés trackback címe:

https://falnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr126787381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása