Jó-e falni?

Ebben a blogban - főleg budapesti - vendéglátó egységekben szerzett tapasztalatokat osztok meg az érdeklődőkkel. Hol jókat, hol kevésbé jókat...

Friss topikok

Címkék

amerikai (1) belváros (23) bio (3) Cegléd (1) étterem (40) Gödöllő (1) Győr (2) hal (1) hambi (13) házi finomság (5) Hévíz (7) kávézó (7) Kecskemét (1) kerthelyiség (21) Keszthely (1) Kőbánya (8) olasz (14) pizza (14) süti (9) szendvics (14) teázó (1) thai (2) vega (2) Címkefelhő

2014. szeptember - Pizza Castello Pizzéria és Étterem/kerthelyiség

2014.11.18. 14:25 Befaló

Többször jártunk már a Pizza Castelloban, most ismét egy gurulás alkalmával ejtettük útba, hiszen közeleg a hűvösebb időszak, amikor erre nem nagyon lesz alkalmunk.

Szokás szerint az udvaron/kerthelyiségben foglaltunk helyet...

02_sörök.jpg

...és kértünk egy-egy korsó sört. Ahogy a felszolgáló mondta, kaptunk is egy lányos és egy fiús korsóval :-) Ez nagyon aranyos dolog volt, viszont most először nem volt valami rendben a sörrel. Vagyis pontosabban csak a lányossal. Szerintem a hideg idő miatt nem fogyhat már úgy, mint szezonban, és megsavanyodott, vagy nem tudom pontosan, mit szokott csinálni a sör, amikor már nem teljesen jó. Nem volt ihatatlan, de volt valami enyhe mellékíze, ami nem szokott lenni, úgyhogy ezt most nem fogyasztottuk el teljesen. Szóval ez most nem volt a legjobb döntés, de megosztoztunk az egy fiús korsón, igazából elég is volt, mert nem volt már nagyon meleg - annak semmi baja nem volt, gondolom, pont egy frissebb adag sör került a sörcsapra, mire ezt meg kellett tölteni!

Az italok után választottunk ételt is, egy pizzát és egy calzone-t, ami a helyről volt elnevezve.

03_asztal.jpgAmíg várakoztunk, hogy megsüljenek a finomságok, kaptunk ketchup-ot, és evőeszközt, a kés most is a jól vágó recés "pizzavágó" verzió volt.

A pizza ebben az esetben egy Magyaros pizza volt. Ezt teljesen rendben találtuk, finom volt, friss, és most is remek volt a tésztája - el is fogyott mind!

A Calzone-Castello pizza is nagyon finom volt, és bár valamiért én jóval laktatóbbnak szoktam érezni az "összecsukott pizzákat", nem volt gond az elfogyasztása, benyomtam mind!

Bár a sörrel volt némi baj, szerintem ez nem visszatérő probléma ezen a helyen. Úgy gondolom, ez a nagy számok törvénye alapján egy ilyen viszonylag kis helyen a főszezonon kívül sajnos előfordul ilyesmi. Ettől függetlenül - és a korábbi pozitív tapasztalatok alapján - a helyet továbbra is csak ajánlani tudom mindenkinek! Az étel finom, a kiszolgálás kedves, az árak megfizethetőek.

--------------------------------------------------------------------------------

Cím: 1155 Budapest, Darnó utca 3.

web

--------------------------------------------------------------------------------

Szólj hozzá!

Címkék: olasz étterem pizza kerthelyiség

A bejegyzés trackback címe:

https://falnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr286707519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása