Jó-e falni?

Ebben a blogban - főleg budapesti - vendéglátó egységekben szerzett tapasztalatokat osztok meg az érdeklődőkkel. Hol jókat, hol kevésbé jókat...

Friss topikok

Címkék

amerikai (1) belváros (23) bio (3) Cegléd (1) étterem (40) Gödöllő (1) Győr (2) hal (1) hambi (13) házi finomság (5) Hévíz (7) kávézó (7) Kecskemét (1) kerthelyiség (21) Keszthely (1) Kőbánya (8) olasz (14) pizza (14) süti (9) szendvics (14) teázó (1) thai (2) vega (2) Címkefelhő

2014. július - Gogo Hambi Junior

2014.07.27. 07:19 Befaló

A Gogo-ban szintén gurulás közben ettünk. Nem egy magas színvonalú étkezde, de ezt legalább az árak is tükrözik. Én egy ideig tiltakoztam, mert egyszer ettünk már itt néhány éve, és kifejezetten rossz élmény maradt bennem akkorról, de a párom meggyőzött, hogy csak rosszat választottam (ami igaz is: camambert-es hambit, amiből folyt az olaj), és hogy ő nem emlékszik arra, hogy rossz lett volna amit evett, és mivel a hely több éve működik, csak nem olyan vészes a kaja, így próbáljuk meg újra..

Hát kipróbáltuk újra, és rögtön rájöttünk, miért nem maradt a férjemben rossz emlék: mert nem volt rossz a hambi.. igaz, jó sem, mondhatni szinte semmi íze nem volt. No de kezdjük az elején!

Hétvégén vettük célba a helyet, ami azért lényeges, mert a Gogo kőbányai egysége a Kőrösi Csoma úton található, ami hétköznap kifejezetten forgalmas, és hétvégén sem tartozik a csendes utak közé. Van lehetőség helyben fogyasztásra is, de mivel nem nagyon szeretünk az út szélén ülve/állva enni, inkább elvitelre kértük a hambikat. A bódé tetején nagy tábla hirdeti a választékot, amiben találunk hamburgereket, hot-dogokat, tálakat, palacsintákat, gyrosokat, frissensülteket... és a lista szinte vég nélkül folytatható lenne..

Két egyforma hamburgert választottunk, méghozzá a Sajtburgert baconnel. Már otthon feltérképeztük a lehetőségeket, hiszen a cég házhoz is szállít, leletőség van telefonos és ingternetes rendelésre is. Hát, azt kell mondanom, hogy a végeredmény látványa elég biztató, de mivel végigkísértem a hamburger készítését, mégis voltak fenntartásaim. A srác elővette a két bucit, beletette őket egy-egy szétcsöpögés elleni hambizacsiba, és elkezdte belerakosgatni a friss hozzávalókat. Ez rendben is van, láttam, hogy mindent csipesszel fog meg, nem taperolta össze a cuccokat. Ami viszont mégsem tetszett, az egyszer a buci: nem tűnt frissnek, amit később az ízén is éreztem, illetve az, hogy mikor végzett a bucik megtömködésével, betette az egészet egy mikróba. Szerintem a husinak melegnek kellene lennie, esetleg a bucinak is, de egy friss salátának, csalamádénak, vagy friss paradicsomnak semmi keresnivalója nincs a mikróban! Itt a párom szólt, hogy szedjem össze a leesett államat, mert messziről látszik, hogy problémám van. Összeszedtem magam, és vártam, hogy az íz kompenzálja a fentieket - hát nem tette.

Ahogy fent már említettem, nem volt rossz a hamburger, de jó se. Ami ízt adott neki, az főként a csalamádé és a csípős szósz, amit kértünk bele - merthogy a művelet legvégén lehetőségünk volt kérni mustárt, ketchup-ot, csípős szószt, illetve tartárt. Láttuk, hogy rengeteg cucc van a buciban, menet közben megvizsgáltuk, hogy biztosan van-e benne hamburgerpogácsa, mert annak ízét egyáltalán nem éreztük..

Ami még fura, hogy elvitelre kértük a hamburgereket, ami itt nem tudom, miben nyilvánult meg, mert a csomagolást a csöpögésgátló hambizacsi jelentette, aminek nyilván az egyik oldala teljesen nyitott. Viszont pozitív, hogy két-három szalvétát kaptunk fejenként, és az ugye messziről látszik, hogy ezt a hambit két kéz bevetésével fogyasztja a jóember, és nem ússza meg utána egy sima kéztörléssel - még a védőzacsi ellenére sem.

Szerintem ez volt az utolsó próbálkozásunk a hellyel, bár tény, hogy nem fizettünk sokat, a két baconos sajtburger 1.380,- forintunkba került, és kétségtelen, hogy pár órára jól laktunk velük.

--------------------------------------------------------------------------------

Cím: 1102 Budapest, Ónodi utca és Kőrösi Csoma Sándor utca sarka

web

--------------------------------------------------------------------------------

Szólj hozzá!

Címkék: hambi

A bejegyzés trackback címe:

https://falnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr906546909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása