Jó-e falni?

Ebben a blogban - főleg budapesti - vendéglátó egységekben szerzett tapasztalatokat osztok meg az érdeklődőkkel. Hol jókat, hol kevésbé jókat...

Friss topikok

Címkék

amerikai (1) belváros (23) bio (3) Cegléd (1) étterem (40) Gödöllő (1) Győr (2) hal (1) hambi (13) házi finomság (5) Hévíz (7) kávézó (7) Kecskemét (1) kerthelyiség (21) Keszthely (1) Kőbánya (8) olasz (14) pizza (14) süti (9) szendvics (14) teázó (1) thai (2) vega (2) Címkefelhő

2014. július - Kertem

2014.07.10. 20:54 Befaló

Ismét egy munkanapon ebédre tévedtünk a Kertembe. Az időpont választás nem volt a legjobb, mert amikor az ebédünk vége felé jártunk, viszont már beterveztük, és sokan voltunk, így tartottuk magunkat a tervhez. Így utólag jó döntés volt, mert megint nagyon finomat ettünk, és mivel meleg volt, jól is esett a kis hűsítő eső.

Mikor megérkeztünk - kicsivel 13:00 után - néhány asztalnál ültek, volt egy kutyus is, de nagy tömeg nem volt, talán éppen az időjárás miatt. De gyorsan kértük, amit akartunk, és leültünk egy asztalhoz egy nagy nap-, vagy jelen esetben inkább esernyő alatt.

Azt hiszem, a teljes választékot végigettük, de mindenki olyan gyorsan nekiesett az élelemnek, hogy egy Balkán burgert és egy Grillezett gomolyát tudtam csak megörökíteni. Éhesek voltunk, na, és finom is volt minden :-) Inni is a megszokott és bevált italt ittuk legtöbben: a fincsi limonádét, de volt, aki sörözött - korsóst és alkoholmenteset egyaránt fogyasztottunk.

03_hely, mustár.jpgAhogy a múltkor említettem, de nem mutattam meg, a kajás pult (balra) jobb szélén találjuk a mustárt, majonézet, chiliszószt, és minden egyebet, amit a burgerünkbe bele tudunk adagolni szárazság ellen.

04_fagyi.jpgAki éhes maradt, vagy csak valami édességre vágyott, evett egy csoki-vanília (csak ilyen volt) fagyit, amit az erre szolgáló pultban magunk "csapolhatunk" le a dobozkából a tölcsérbe.

05_napernyő.jpgMint már a poszt elején említettem, esős napunk volt, így miután szárazon bejutottunk a Kertembe, azt elhagyni már nem sikerült ugyanúgy, de a köztes időben több hatalmas ernyő védett bennünket az eső elől, így a kajánk legalább nem ázott el :-)

Összességében megint ettünk és ittunk egy jót, én a sok gomolyázás után most próbáltam először a Balkán burgert, de azt hiszem, rögtön a szívemhez nőtt, és ezután tovább tart majd eldöntenem, melyiket egyem a két kedvenc közül :-) A kiszolgálással nekem most sem volt problémám, kedves volt mindenki mint az ételes, mind az italos pultban, bár több helyen olvastam a személyzettel kapcsolatos negatív élményeket, nekem most sem sikerült ilyennel gazdagodnom :-) Sőt, kifejezetten rugalmasak voltak, tömegével érkeztünk, többen kértünk egyszerre, mégsem volt szájhuzigálás, mikor mondtuk, hogy külön fizetnénk - pedig ez sajnos nagyon sok helyen előfordul a hasonló helyzetekben. Mi jól éreztük magunkat, az esőnek sem sikerült elrontania ezt a jó kis ebédet! :-)

--------------------------------------------------------------------------------

Cím: 1146 Budapest, Olaf Palme sétány 3.

web

--------------------------------------------------------------------------------

Szólj hozzá!

Címkék: szendvics hambi kerthelyiség

A bejegyzés trackback címe:

https://falnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr906485889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása