Jó-e falni?

Ebben a blogban - főleg budapesti - vendéglátó egységekben szerzett tapasztalatokat osztok meg az érdeklődőkkel. Hol jókat, hol kevésbé jókat...

Friss topikok

Címkék

amerikai (1) belváros (23) bio (3) Cegléd (1) étterem (40) Gödöllő (1) Győr (2) hal (1) hambi (13) házi finomság (5) Hévíz (7) kávézó (7) Kecskemét (1) kerthelyiség (21) Keszthely (1) Kőbánya (8) olasz (14) pizza (14) süti (9) szendvics (14) teázó (1) thai (2) vega (2) Címkefelhő

2013. november - Arizóna Pizzéria és Hamburgéria

2014.01.05. 16:03 Befaló

A Pizzériát ismerős ismerősének ajánlása alapján választottuk :-D Szempont volt az elhelyezkedés (Cegléd), és hogy ne étterem-étterem, hanem pizzéria legyen - ez a kedvenc falóhely típusunk.

Mivel nem vagyunk járatosak Cegléden, ismerőseinkre kellett hagyatkoznunk, és azt mondták, ez Cegléd legjobb pizzériája.. gondoltuk, ezt ki kell próbálnunk!

A környezet nagyon tetszett: városközpont, némi látnivaló (előtte, mögötte templom), sok parkolóhely... és a cím alapján könnyen megtaláltuk a helyet. Már csak azt kellett eldöntenünk, hogy pizza vagy hamburger legyen.. Eldöntöttük: PIZZAAAA :-)

Először italt kértünk: egy csapolt sört, és egy alkoholmentest, majd némi keresgélés után egy-egy pizzát: egy Mexikóit és egy Cegléd pizzát.

2013-11-18_14-01-19_249.jpg2013-11-18_14-01-32_573.jpg
Nehéz volt dönteni, mert a választék hatalmas volt. Mivel hétköznap kora délután voltunk, nem volt tömeg, a miénken kívül csak egy asztalnál ültek. A kiszolgálás gyors volt. Ami végig hiányzott, egy mosoly.. A pincérnő egyszer sem mosolyodott el...

Megjött a pizza, mindkettő finom volt, és ami egy pizzériában nekünk fontos, recés kést kaptunk :-) Evés után ittunk egy capuccino-t és egy (talán fehér) forrócsokit. Ezekkel sem volt semmi gond.

A pizzéria hangulata is tetszett, olyan pizzériásnak nevezném :-)

2013-11-18_14-38-23_72.jpg


Összességében minden rendben volt, az italok, az ételek és a kiszolgálás is, kivéve azt a nagyon hiányzó mosolyt.. De ugye semmi sem tökéletes... Árfekvésben teljesen jó, teljesen megfizethető kategória.

--------------------------------------------------------------------------------

itt az étterem: 2700 Cegléd, Kossuth tér 9 ‎.

web

--------------------------------------------------------------------------------

Szólj hozzá!

Címkék: pizza hambi Cegléd

A bejegyzés trackback címe:

https://falnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr605721421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása