Jó-e falni?

Ebben a blogban - főleg budapesti - vendéglátó egységekben szerzett tapasztalatokat osztok meg az érdeklődőkkel. Hol jókat, hol kevésbé jókat...

Friss topikok

Címkék

amerikai (1) belváros (23) bio (3) Cegléd (1) étterem (40) Gödöllő (1) Győr (2) hal (1) hambi (13) házi finomság (5) Hévíz (7) kávézó (7) Kecskemét (1) kerthelyiség (21) Keszthely (1) Kőbánya (8) olasz (14) pizza (14) süti (9) szendvics (14) teázó (1) thai (2) vega (2) Címkefelhő

2015. június - Torockó Vendéglő

2015.07.03. 23:19 Befaló

Aki szokott errefelé olvasgatni, tudja, hogy rendszeresen járunk a Torockóba. Többek közt azért, mert jó az étel, jó a kiszolgálás, az árak viszonylag megfizethetőek, az adagok nagyok, vannak kültéri és beltéri asztalok, ráadásul a kerthelyiség tényleg egy kertben van, és nem egy forgalmas út szélén, és hozzánk még közel is van!

Ez esetben rendhagyó látogatást tettünk a vendéglőben, nem ketten voltunk, nem keréken érkeztünk. Ennek oka az volt, hogy kisebb ünneplést tartottunk.

Ennek köszönhetően úgy döntöttünk, a szokásos sör mellé ezúttal egy-egy pálinkát is lehatunk. Sajnos nem voltam elég gyors, így ennek már csak a maradványait tudtam megörökíteni!

02_asztaldekor.jpgA hangulatot ezen kívül a szokásos asztaldíszek is segítik, valamint a szokásos kedves kiszolgálás is.

A főételek sorát egy Hátszín fűszervajjal, amihez a választott köret fóliás burgonya fokhagymás tejföllel volt. Hát, mondanom sem kell, nem csak jól nézett ki az élelem, hanem szokás szerint finom is volt!

A második főétel Hátszín Madagaszkár módra volt. A köret ehhez hasábburgonya volt. Erre sem volt semmi panasz, nagyon nagy sikere volt - hozta a megszokott színvonalat!

Ezen kívül volt még egy Hawaii szelet gombás rizzsel, ez is teljesen rendben volt!

... és volt még egy Afrikai harcsafilé rántva hasábburgonyával. Ez is teljesítette az elvárásokat!

07_soros_kupi.jpgSajnos a főételek elfogyasztása után történt egy kis baleset az egyik kordsó sörrel, de ez cseppet sem zökkentette ki a gyakorlott pincéreket, és mivel hétköznap napközben voltunk, szabad asztal is volt bőven, így a személyzet javaslatára átültünk a szomszédos asztalhoz desszertet enni, és közben ők fel tudták mosni a baleset helyszínét! Ez a kis malőr még szimpatikusabbá tette a helyet: bár a desszertünk jó sokáig készült, de a kiszolgálás minősége amúgy nem változott!

A desszertekre visszatérve ezeket kóstoltuk: Gundel palacsinta, túrógombóc és gesztenyepüré. Vagyis nem kóstoltuk őket, hanem elpusztítottuk mindet az utolsó morzsáig, ugyanis ezek is finomak voltak!!

A fentiekhez csak annyit tudnék hozzátenni, hogy hajrá Torockó, még visszatérünk! :-)

--------------------------------------------------------------------------------

Cím: 1105 Budapest, Martinovics tér 2.

web

--------------------------------------------------------------------------------

Szólj hozzá!

Címkék: étterem kerthelyiség Kőbánya

A bejegyzés trackback címe:

https://falnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr897578586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása